Ekologiskt från gårdar i Bohuslän & Dalsland

I menyn finner du trevliga recept att laga av ditt fina kaprifolkött. När du öppnat receptet finner du små ikoner på höger sida. Genom att klicka på dem kan du antingen skriva ut receptet via din skrivare eller dela med dig till en vän via e-mail. Maila oss gärna om du lagat något gott av ditt Kaprifolkött, då lägger vi in det här i receptsamlingen.

Denna röran tycker jag passar till det mesta som är grillat! Saltet i osten möter sötman i honungen vilket blir himmelskt gott!


Getoströra med honung och rosmarin.
150 g getost
1 dl crème fraiche
0,5 msk hackad, färsk rosmarin
1 msk flytande honung
salt
grovmalen svartpeppar

Kantskär getosten och skär den sedan i mindre bitar och lägg i en skål. Tillsätt crème fraiche, och mosa samman. Hacka ner rosmarin och rör ner honung. Smaka av med svartpeppar och lite salt.

Magnus Johansson